Duel ben especial el de demà a Tarragona. Per al Nàstic i també per al Llagostera, que es tornaran a trobar després d'una polèmica i tensa eliminatòria per pujar a Segona A, disputada el juny del 2014. Especial també per a David Querol, que tornarà a visitar el que va ser el seu estadi. Però també per a d'altres membres de la família blaugrana. Un d'ells és el davanter Eloy Gila. I?l'altre, l'actual segon entrenador i mà dreta d'Oriol Alsina:?"scar Álvarez.

Gila viurà una cita que li remourà certs sentiments. Ell va ser l'autor del primer gol en la tornada de la promoció, la tarda en què el Llagostera va acabar pujant a Segona A (3-1). A?més, el sabadellenc té passat grana, ja que en la temporada 12/13, abans de fitxar pel conjunt gironí, va defensar els colors del Nàstic. El canvi d'aires que Gila va decidir fer en el seu dia li ha resultat una bona opció, ja que un any després, el davanter celebrava un ascens històric de categoria. Darrerament, però, no viu el seu millor moment. Ha participat en els dos darrers partits acumulant 20 minuts, però li ha costat entrar per culpa d'una lesió. El jugador es va estrenar aquesta temporada a San Mamés, disputant els últims dotze minuts en substituir Ríos Reina. En l'últim partit, va rellevar l'heroi de la tarda, David Querol, saltant al minut 82 del duel amb el Numància a Palamós. La culpa de tot plegat ho té una lesió que es va produir abans de començar al campionat i que l'ha tingut moltes setmanes fora de combat. En el primer amistós de pretemporada, amb l'Hospitalet (1-1), Eloy Gila es va lesionar la clavícula i no va poder reaparèixer fins el passat 9 de novembre, quan es va tornar a sentir futbolista.

Un Llagostera-Nàstic per acabar

"scar Álvarez, l'actual segon entrenador del Llagostera, sempre recordarà aquell partit del 2014 contra el Nàstic al Municipal. Va ser especial perquè, com a futbolista, va aportar el seu granet de sorra en l'històric ascens del club de la demarcació gironina a la Segona Divisió A. I?també, perquè aquella tarda va disputar el seu darrer partit com a futbolista professional. El defensa català va ser titular en aquell partit.

A?partir de la següent campanya, Álvarez ja va canviar de rol i va passar a treballar colze a colze ab Oriol Alsina i Lluís Carrillo. Es dóna la circumstància que el jugador, forjat a les categories inferiors del FC Barcelona i també del Girona, en una de les seves etapes com a futbolista també va defensar els colors del Nàstic. Va ser una etapa agredolça per a ell. Hi va estar una temporada i mitja, sense pràcticament participació (només 4 partits)?per culpa d'una greu lesió al genoll que el va apartar dels terrenys de joc. Això sí, "scar Álvarez era un dels membres de la plantilla que el curs 05/06 va viure l'ascens del conjunt tarragoní a la Primera Divisió.