Oriol Alsina va ser ahir un dels principals protagonistes del partit. El polèmic partit de fa dos anys, en la darrera eliminatòria de la fase d'ascens a Segona A, havia escalfat l'ambient durant la setmana. Alsina va començar la roda de premsa assegurant que "no m'afecta la rebuda que he tingut. Res a dir. Tothom ha pogut veure el partit per televisió, cadascú que tregui les conclusions que vulgui".

Preguntat per si el seu equip porta una mala ratxa fora de casa, Alsina va ser clar. "He perdut els quatre partits que he jugat al Nou Estadi contra el Nàstic. Això sí que és la mala ratxa". I encara en roda de premsa, Alsina es va enganxar amb el periodista de Tarragona Ràdio quan aquest li va preguntar si era cert que havia agredit el delegat local Josep Maria Grau en el duel de promoció de 2014. Alsina va manifestar que "no és cert que hagi agredit a Josep Maria Grau. Periodistes com tu ho exageren tot i insulten". El professional del mitjà local va tallar-lo per dir-li que ell no l'havia insultat. Al final la cosa no va anar a més, i ambdós es va demanar disculpes fora de micròfons un cop acabada la roda de premsa.

Ja fora de la sala, Oriol Alsina va atendre com sol ser habitual, els mitjans de comunicació gironins. Va voler recordar que "després de 14 jornades tenim un punt més que el curs passat. Aquesta és la realitat. L'objectiu és salvar-nos, i lluitarem per això. Som l'equip més petit de la lliga".

Sobre el fet de jugar des de la mitja hora del primer temps amb un home menys per l'expulsió d'Alberto Escassi per doble amonestació, Alsina va assegurar que aquesta havia estat "decisiva. Tot i així, estic orgullós perquè hem competit en tot moment. Amb l'1-0 a les acaballes de la primera part hem tingut una ocasió que en cas d'haver-la aprofitat hagués canviat el guió del partit. A la segona, tot i encaixar el 2-0 molt aviat, hem seguit lluitant. Els meus jugadors han fet un esforç molt gran".

Finalment, el tècnic del Llagostera va admetre que "no ens agrada estar a la part baixa de la classificació, però aquesta és la realitat. Seguirem treballant per sortir-ne quan més aviat millor. És evident que a casa som molt forts, i en canvi a fora ens costa moltíssim". En aquest sentit Alsina va recordar que "hem de millorar i recuperar el terreny perdut".

Vicente Moreno

El tècnic del Nàstic de Tarragona es va mostrar satisfet de la victòria aconseguida davant del Llagostera, i va aprofitar per etzibar que "si -el triomf- ha servit per a treure's l'espina estem contents per la gent que avui -ahir- està millor. Crec que hem estat superiors en molts moments del partit, tot i que val a dir que ens ha costat més jugar contra deu que no pas contra onze". Preguntat per la resposta de l'afició tarragonina, Moreno, es va limitar a agrair el comportament dels seguidors i en recordar que "nosaltres -la plantilla- ja ho teníem superat des de fa temps", en referència a la polèmica del partit de fa dos anys per pujar a Segona A.