El Deportivo s'ha imposat per 1-2 a Palamós davant del Llagostera i ha deixat gairebé sentenciada l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei.

Els gironins s'han avançat al marcador, però un gol de Cartabia i un altre d'Oriol Riera han acabat donant la victòria als gallecs que van jugar els últims vint minuts amb deu.

El Llagostera rebia el Deportivo coneixedor de la condició de favorit amb la qual l'equip gallec arribava a Palamós. Els visitants s'han fet amb el control de la pilota des del primer moment i la primera ocasió no ha trigat a arribar, al minut cinc Oriol Riera rematava de cap una bona centrada de Cardoso, però la pilota ha anat desviada.

Els gallecs mantenien gairebé el cent per cent de la possessió i creaven perill mitjançant els seus puntes Rober i Fede Cartabia molt actius en l'inici del partit. El Llagostera per la seva banda es limitava a intentar avortar els atacs visitants i en buscar algun contraatac per intimidar la meta de Manu Fernández.

Al minut 17 René ha tret una mà providencial per evitar el gol de Medunjanin, que ho havia intentat des de fora de l'àrea.

La sorpresa saltava en el minut 21 quan Juanjo ha aprofitat un rebuig dins de l'àrea per superar a Manu Fernández i posar el 1-0 al marcador.

El Llagostera ha sigut més ambiciós a la segona part però el Deportivo ha pogut empatar el partit quan menys ho mereixien, al minut 60 Cartabia aprofitava una bona jugada per l'esquerra de Cardoso que no va perdonar davant René.

Al minut 65 el col·legiat ha expulsat Luisinho per doble amonestació, de manera que els gallecs han afrontat els últims vint minuts de partit amb un home menys.

Malgrat estar amb inferioritat numèrica el Deportivo no s'ha tancat i no es conformava amb l'empat, mentre el Llagostera buscava el gol mitjançant pilotes llargues a Juanjo.

Al minut setanta-tres Oriol Riera ha aprofitat una excel·lent pilota a l'esquena de la defensa catalana per superar a René amb una gran definició per tot l'escaire i deixar l'eliminatòria molt encarada per als interessos del seu equip. Pocs minuts més tard el col·legiat ha anul·lat un gol a Juanjo per fora de joc.

1 - Llagostera: René; Masó, Fran Cruz, Jorge, Ríos; Jordi López (Pitu, min.67), Escassi, Eloi Gila (Querol, min.45), Juanto (Imaz,min.45); Juanjo; i Benja.

2 - Deportivo: Manu Fernández; Laure, Lopo, Rober. Luisinho; Medunjanin, Juan Domínguez, Fayçal, Cardoso (Saúl García, min.70), Fede Cartabia (Cani, min.80); i Oriol Riera (Jonathan Rodríguez, min.87).

Gols: 1-0, min.21: Juanjo, 1-1, min.60: Cartabia, 1-2,min.73: Oriol Riera.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera

Públic: 1805 espectadors al Nou Estadi Palamós-Costa Brava