El darrer fitxatge del Llagostera en aquest mercat d'hivern, l'exdavanter del Mallorca Fofo, ha arribat al club de la Costa Brava plenament conscient que l'equip d'Oriol Alsina haurà de lluitar per la permanència fins a la darrera jornada de Lliga. «L'objectiu és complicat però hem d'anar partit a partit i centrar-nos en els nostres resultats», ha dit Fofo aquest migdia en la seva presentació a Palafrugell al costat de la presidenta del club, Isabel Tarragó, i del secretari tècnic Javi Salamero.

Amb 25 anys i experiència a Segona Divisió amb Vila-real B, Ponferradina i Mallorca, Fofo ha explicat que la «confiança que el Llagostera ha demostrat amb mi ha estat el que m'ha fet decidir a venir cap aquí. El míster i la direcció esportiva són persones molt properes en el tracte i això m'agrada». Fofo ha assegurat que no posarà inconvenients per jugar en punta, de segon davanter o bé a una de les dues bandes: «Estaré encantat de jugar en la posició que el míster em necessiti».

Per la seva part, Javi Salamero ha explicat que Fofo «és un jugador que s'adapta al que volia el cost tècnic» i no ha entrat en valoracions sobre la decisió de prescindir del central Fran Cruz per deixar lloc a l'exdavanter del Mallorca.