Dissabte passat, després de la derrota del seu equip en el derbi contra el Girona, Oriol Alsina es va queixar de l'arbitratge de Martínez Munuera i de la seva decisió de xiular penal per una caiguda de Jaime Mata dins l'àrea local a poc per acabar el partit. Però, més enllà de polèmiques, l'entrenador del Llagostera també es lamentava de la contínua mala sort del seu equip amb les lesions després que, just abans de començar el partit, hagués de fer un canvi en l'alineació previst perquè Jordi Masó s'havia lesionat en l'escalfament. Començat el partit, el primer canvi d'Alsina també va haver de ser obligat perquè, a l'inici de la segona meitat, Marcos Tébar deixava el seu lloc a Tito per culpa d'una lesió. «A veure quan s'acaben aquests factors externs en contra i podem competir amb menys problemes», deia Alsina dissabte quan, de fet, encara no sabia l'abast dels mals de Tébar i Masó. Ni coneixia la nova lesió de José Carlos, ni que Nando Quesada es trencaria en l'entrenament d'ahir al matí o que una bronquitis encara no ha permès exercitar-se a Rios Reina aquesta setmana...

Un munt de desgràcies que ja van condicionar el desenvolupament del derbi contra el Girona i que ho seguiran fent els pròxims partits perquè, d'entrada, Tébar, Masó i José Carlos seran baixa quinze dies i es perdran, com mínim, els duels contra l'Elx i Mallorca. Pel de Valladolid caldrà esperar l'evolució de les micro ruptura als isquiotibials de Marcos Tébar i José Carlos; i de l'elongació a l'abductor de Jordi Masó. El cas més greu, però, podria acabar sent el de Nando Quesada, que es va lesionar ahir al matí a Palafrugell i, a manca de les proves, tindria afectats els lligaments del genoll. Una desgràcia per al migcampista que, després d'entrenar-se amb l'equip des de feia mesos, va ser donat d'alta en el mercat d'hivern i va tenir els seus primers minuts en el partit contra l'Albacete. Ara se li podria haver acabat la temporada. Finalment, encara que és l'únic dels cinc que no està descartat per jugar dissabte al camp de l'Elx, Rios Reina ha passat per una bronquitis que no l'ha deixat entrenar en el que es porta de setmana.

L'altra cara de la moneda és la reincorporació als entrenaments d'Edu Oriol. L'extrem va arribar a Llagostera en el mercat d'hivern, però ha pogut jugar ben poc per culpa d'un esquinç en una costella. Aquesta setmana ja s'ha entrenat, tot i que no al mateix ritme que la resta del grup. Per altra banda, Chus Herrero que va rebre un fort cop dissabte contra el Girona ja està recuperat.