El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, ha comparegut aquest matí per analitzar el partit de diumenge contra el Còrdova al Nou Estadi de Palamós (19.00). Segons ha explicat, «encarem el partit amb molta moral perquè estem molt forts a casa i si mirem a la classificació, es veu que estem en el millor moment de la segona volta».

«Sabem que guanyar el Còrdova serà d'una dificultat extrema perquè compta amb un davanter com Florin que, al costat de Sergio León, és el millor de la categoria», ha detallat el preparador del conjunt blaugrana, tot i que ha apel·lat al suport de l'afició per seguir fent del Nou Estadi un fortí: «ells arriben amb una bona dinàmica fora de casa, però esperem que torni a venir molta gent al camp, com està passant darrerament, perquè tenim una nova oportunitat de retallar punts» amb l'objectiu de la permanència.

Per al partit de diumenge són baixa segura Nando Quesada, lesionat; i Samu, cedit pel Còrdova que no pot jugar per la clàusula de la «por». Els altres jugadors tocats, Edu Oriol, Chus Herrero, Escassi, Juanjo i Tébar no haurien de tenir, en principi, problemes per estar a disposició del tècnic.