Aquesta cap de setmana es disputa el XXXVII Màsters del Circuit de Girona d'Oberts de tennis, una prova que recull els 8 millors jugadors i les 8 millors tennistes dels diferents Opens del Circuit i on el campió s'emportarà un premi de més de 300 euros, d'una dotació econòmica final en premis de 2.000 euros.

L'escenari on es disputarà aquesta temporada la prova serà al Club Tennis Figueres, que reunirà en el quadre masculí els tennistes Roger Ordeig, Jordi Borrisser, Nico Lluch, Frank Pagès, Adrià Vila, Jaume Santó, Gerard Andrés i Lionel Videla. Pel que fa al quadre femení, les tennistes que participaran en el Circuit Gironí d'Obertsseran Marina Alcaide, Alba Cortina, Nora Ayala, Polina Miroschnichenko, Júlia Enrique, Marina Geremías, Nora Vila i Laura Cabrera.

Ja s'han disputat 36 edicions d'aquest torneig i properament es podrà consultar el calendari del Circuit Gironí d'Oberts 2016, en el qual la competició no s'aturarà durant els propers mesos d'estiu i s'allargarà des del 20 de juny a l'11 de setembre del 2016.

Demà, també a Figueres, s'entregaran els trofeus.