Tal i com cantava Julio Iglesias, la vida segueix igual. Això sembla que és el que haurien de pensar els components tant del Girona com del Llagostera després de la trentavuitena jornada de Lliga. Els gironins, que havien aconseguit avançar-se al camp de l'Elx i van acabar cedint un empat, veuen com l'anhel·lada promoció segueix a només dos punts gràcies, en part, a la incapacitat de l'Osasuna de marcar al camp del cuer, el Bilbao Athletic. Per part gironina el sentiment ha de ser, d'una banda d'alleujament, al veure que la promoció no s'escapa, però per un altre costat és una altra jornada malaguanyada en la que no s'aconsegueix aprofitar les ensopegades dels rivals directes per entrar a les posicions que dónen accés a la lluita per jugar a Primera la propera temporada. Machín deia, fa uns dies, que signava classificar-se pel play-off a l'última jornada i, al final, potser sí que s'acabaran complint les prediccions del tècnic.

El Llagostera encara es deu estar estirant els cabells. És cert que mantenen vives les opcions de permanència, a quatre punts de la salvació, però després de guanyar un rival que aspira a fer el play-off a final de temporada, mantenir les distàncies sembla el premi petit per un equip que sembla que ha trobat una certa regularitat, si més no a casa, aquest final de temporada. El problema, però, és que tant Osca com Ponferradina com Mallorca tampoc fallen i els quatre punts de diferència entre els d'Alsina i la resta d'aspirants a mantenir-se a Segona A la propera temporada semblen eternitzar-se en el temps.

La propera jornada serà un nou assalt pels dos clubs gironins de cara a aconseguir els seus objectius aquesta temporada. El Girona rebrà el Mallorca, rival complicat que també busca eludir el descens, mentre que el Llagostera visita un Mirandès pràcticament salvat i amb poques opcions d'entrar a la lluita perla promoció d'ascens.