L´Ajuntament de Palamós ha reclamat al degà i al Llagostera que si finalment tira endavant la proposta de fusió dels dos clubs, l'entitat resultant mantingui la denominació del degà i els seus colors oficials. En un comunicat oficial emès aquest matí el consistori destaca que no ha establert cap acord amb els clubs «i en tot moment s´ha mantingut al marge, considerant que aquest és una decisió privada que només els socis poden acordar».

L'escrit reitera que l'Ajuntament «ha demanat als màxims responsables dels dos clubs que si finalment es fa efectiva la fusió, l´acord final compti també amb tot el futbol base local, que es garanteixi que qualsevol infant de Palamós pugui jugar i entrenar-se al municipi, que la possible fusió no sigui motiu per a l´augment de quotes al futbol base, i que el nom de Palamós segueixi present en la denominació oficial de la nova entitat, així com els colors del club i la condició de degà».

«Si finalment es tanca l´acord amb aquestes condicions, l´Ajuntament de Palamós està disposat a concretar quina serà la col·laboració municipal amb la nova entitat esportiva», subratlla l'escrit amb la posició oficial de l'equip de govern.