Catalunya és plena de natura, amb costes sorprenents, platges arenoses i cales rocalloses, serralades boscoses, frondoses valls, i els cims nevats als Pirineus: la terra d´inspiració de Gaudí, Miró, Dalí i Tàpies. La Costa Brava és punt de trobada únic i irrepetible entre el blau brillant del mar, penjolls de roca i mantons de pi verd.

A l´Empordà els camins, conreus i petits pobles de la plana conviuen amb el dinamisme dels centres turístics de primer ordre a la costa. Com és Platja d´Aro, la proposta turística d´aquesta setmana.

Platja d´Aro és modernitat, cosmopolitisme i dinamisme, amb una oferta comercial, d´allotjament i oci d´alt nivell. L´esport, la cultura, i els grans esdeveniments es complementen amb una façana marítima de grans platges i petites cales. Castell d´Aro és història, encant i enyorança medieval amb el castell, l´església, i els carrers empedrats conservats amb criteri i sensibilitat. S´Agaró esdevé un espai d´equilibri d´arquitectura i natura embolcallat per un camí de ronda que esdevé passeig, on s´hi aboquen tots els tons del blau de la Mediterrània.

L´allotjament es converteix en un espai de descans amb serveis de qualitat: una proposta àmplia, variada i extensa per a les necessitats de cada client. L´oferta gastronòmica apropa els sabors de la Mediterrània a taula per gaudir de sensacions culinàries exquisides, sorprenents o tradicionals.

El comerç es transforma en un gran centre comercial a cel obert amb una extensa i diversificada gamma d´establiments de tendències, estil i personalitat. Mentre que la nit descobreix els locals més atractius, moderns i avantguardistes amb esperit jove, atractiu i modern.

Espais naturals privilegiats

La façana marítima és un indret de somni on els enamorats dels espais oberts hi troben una extensa platja o racons on l´aigua i els arbres s´abracen deixant un petit espai per als banyistes més privilegiats. Per als amants de la natura hi ha múltiples possibilitats: senderisme, bicicleta de muntanya i activitats nàutiques, tot combinant esport, turisme i lleure. L´oci és el complement ideal d´unes vacances en família amb parcs d´atraccions, multicinemes, bowling, parc aquàtic, club infantil a la platja o visites culturals guiades.

L´oferta cultural té com a punts d´interès el Museu de la Nina, les exposicions d´art al Castell de Benedormiens i els festivals de jazz i música de cambra. El patrimoni monumental gira a l´entorn de la vil·la romana, d´esglésies romàniques,o del nucli medieval de Castell d´Aro i de s´Agaró Vell, Béns Nacionals d´Interès Cultural.

Les platges i cales

Pinedes, roques, i sorra daurada s´abracen amb el blau brillant de la Mediterrània. La façana marítima de Platja d´Aro és un espai fet de platges inacabables i de petites cales per descobrir. Els amants de la natura i dels espais oberts hi trobaran des d´una platja de grans dimensions, fins a petits racons on l´aigua i els arbres pràcticament es toquen.

La Platja Gran és l´opció central on es pot gaudir d´un espai ampli i extens envoltat dels principals serveis turístics. Cala Rovira és escollida per qui vol gaudir d´una platja de dimensions més reduïdes, però propera al casc urbà. A l´extrem nord, preferides per qui cerca tranquil·litat i el contacte amb un entorn més verge, trobem cala Sa Cova, cala del Pi, cala d´es Canyers, i cala Belladona.

A la vesant sud, hi trobem Sa Conca, una platja amb una màgia especial, que combina amplitud amb espai verd i poca densitat de banyistes, un encant que la fa escenari habitual de filmacions cinematogràfiques i publicitàries. Envoltada pel característic Camí de Ronda de s´Agaró trobem l´enigmàtica i desconeguda cala Pedrosa.