El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha tancat, després de dos mesos, la seva edició amb més èxit pel fet d'haver assolit una assistència d'unes 6.000 persones, un 21 per cent més de públic respecte a anys anteriors.

Aquesta dada reafirma, segons l'organització, l'arrelament del certamen, que segueix creixent ininterrompudament cada any, amb una major implicació dels municipis pirinencs i una cada vegada més gran expansió territorial. El FeMAP va començar el 2011 amb concerts en deu localitats del Pirineu i enguany ja n'han estat 37, tres més que el 2016.

El director d'aquest certamen, Josep Maria Dutrèn, n'ha fet una valoració molt positiva tenint en compte, a més, les particularitats del festival i que la població del Pirineu és molt dispersa.

L'expansió territorial que enguany ha aconseguit el FeMAP és, segons l'organització en un comunicat, un dels grans èxits d'aquesta edició que, per altra banda, també ha augmentat el nombre de concerts. En total han estat 52 actuacions que, des del 29 de juny i durant els mesos de juliol i agost, han combinat música antiga, patrimoni i turisme arreu dels Pirineus.