Lasanya freda de tonyina

Escalfa durant 10 minuts l'oli, el vinagre, els alls, i el pebre en una cassola.

Talla la tonyina a daus i aboca-la a la cassola perquè es cogui durant 5 minuts.

Deixa-ho refredar i reposar durant 24 hores a la nevera.

Introdueix al forn a 200 graus la ceba, els pebrots i les albergínies, netejades i pelades prèviament.

Cou les plaques de pasta en abundant aigua.

Barreja la tonyina amb les verdures rostides i amb el formatge tallat a daus.

Munta la lasanya alternant una capa de pasta amb una de farciment.

Tallarines de carbassó amb gambes

Posa una cullerada d'oli en una paella i quan estigui calent afegeix-hi l'all picat.

Quan es comenci a daurar, afegeix les gambes i cuina-les durant 2 minuts.

Passat aquest temps tira les tallarines de carbassó i el julivert. En 5 minuts treu-ho, afegeix una mica de sal i emplata.

Sopa de meló amb pernil

Neteja el meló separant la closca de la carn i aboca-la en un bol. Passa-ho per la batedora i afegeix una mica de sal i pebre. Guardeu a la nevera.

Agafa els talls de pernil i tapa'ls entre dos tovallons de paper. Fica-ho al microones durant dos minuts perquè quedi cruixent.

Serveix la sopa en petits bols, aboca un rajolí d'oli en cada un d'ells i afegeix els cruixents de pernil.