16 de novembre de 2018
16.11.2018
Diari de Girona
"LOS CRÍMENES DE GRINDELWALD"

Mags en guerra

La segona part d'«Animales fantásticos y dónde encontrarlos» té Johnny Depp com a gran estrella

16.11.2018 | 02:38
Mags en guerra
Mags en guerra

Animales fantásticos y dónde encontrarlos funcionava com a preqüela de la saga dedicada a Harry Potter, però les històries i els personatges que s'hi citaven encara no feien referència directa al popular imaginari de J.K. Rowling. Això passarà en aquesta seqüela, que sembla augmentar encara més la pirotècnia visual i té el seu principal focus d'interès en alguns fitxatges interpretatius.

Al primer film, Newt Scamander aconseguia desemmascarar el malvat mag Gellert Grindelwald, però aquest aconseguia escapar.

A Los crímenes de Grindelwald, l'acció comença quan la comunitat màgica s'assabenta que el dolent està reunint el màxim de seguidors possible per declarar la guerra als defensors del bé i sotmetre els humans a la seva tirania. Qui té la responsabilitat d'aturar-lo és ni més ni menys que un jove Albus Dumbledore, que demana ajuda a Scamander per assegurar-se que les coses surten segons el pla.

El problema és que Grindelwald demostra ser un rival molt més perillós del que tots s'esperaven, i els protagonistes hauran d'acceptar que la seva vida potser no serà mai més la mateixa.

Dirigida de nou per David Yates, que ja es va encarregar de les darreres entregues de Harry Potter, Los crímenes de Grindelwald destaca per un enlluernador embolcall visual (la primera part ja era un prodigi d'inventiva) i un esplèndid repartiment que inclou Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Zöe Kravitz, Ezra Miller i Dan Fogler. Els dos fitxatges més atractius són Jude Law, que s'encarrega d'interpretar Dumbledore, i Johnny Depp, que es fa amo i senyor de la funció en la pell del temible Grindelwald.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook