L'artista francesa Zaz i els catalans Dorian i Love of Lesbian actuaran en el Cruïlla 2019, segons ha informat el festival, que se celebrarà al Parc del Fòrum de Barcelona del 4 al 6 de juliol pròxims. Aquests artistes se sumen als noms ja anunciats de Kylie Minogue, Foals, Bastille, Garbage, Vetusta Morla, Xoel López, Nats i Waor, Ayax i Prok, Gang of Youths, Dj Amable i Lildami.

L'australiana Kylie Minogue és cap de cartell el dissabte 6 de juliol, en el que serà el seu únic concert de gran format a Espanya dins de la gira del seu nou disc, Golden, del qual interpretarà diversos temes, alternats amb alguns dels seus èxits anteriors.

La cantant francesa Zaz presentarà en el Cruïlla en exclusiva Effet Miroir, quatre anys després de la seva primera actuació a Espanya; els Love of Lesbian liderats per Santi Balmes acudiran al festival amb una banda ampliada amb un trio de vent, percussió, vibràfon i steel guitar; i Dorian portaran al Fòrum el seu disc Justicia Universal.

D'aquesta manera, el festival barceloní segueix apostant per la diversitat musical i de gèneres, amb artistes per a tots els gustos.