15 de febrer de 2019
15.02.2019
Diari de Girona

Set propostes per a sortir de casa aquest diumenge

Consulta la selecció d'actes de la nostra agenda

15.02.2019 | 12:26
Set propostes per a sortir de casa aquest diumenge

Festival del Circ


El Camp de Mart de la Devesa de Girona acull, fins al pròxim dimarts dia 19, la vuitena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or. La Gran Carpa acollirà dues funcions més. Al llarg d'aquests dies, una vuitantena d'artistes arribats d'una dotzena de països oferiran 24 atraccions mai vistes a Europa i es comptarà amb la participació de les principals companyies de circ d'arreu del món. El Festival es reparteixen en dos espectacles de selecció anomenats Blau i Vermell i totalment diferents. Alhora que els artistes actuen, són puntuats per un jurat de directors d'importants circs que decideixen els premis oficials de l'esdeveniment.

Fira. FiPORC


El porc agafa el protagonisme aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva. Durant tot el cap de setmana es duran a terme degustacions, tallers, exposicions i tot d'activitats relacionades amb el procés de matança i elaboració d'embotits i el porc. Enguany tambñe es podrà visitar una mostra d'oficis antics, es podrà tastar una punxa de tres botifarres de 3 gustos diferents i diferents actuacions. Dissabte i diumenge, a partir de les 9 a diferents espais del municipi.

Gastronomia. Fira de la Ceba i el Calçot


Vila-Sacra celebra la 16a Fira de la ceba i el Calçot amb el concurs de menjar calçots com a principal acte. També es podrà trobar una mostra gastronòmica, exposicions i activitats relacionades amb els calçots i la ceba.

Teatre. «Joan Pera, Capri»


Joan Pera, Capri recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor, humorista català Joan Capri, com El pobre González, Nàufrags, El matrimoni i El maniàtic, entre altres. La ironia amable però incisiva de Joan Capri el van convertir en una caricatura del català urbà mitjà que va fer riure diverses generacions. Al teatre Municipal de Banyoles.

Circ. «Instarsi»


Quatre acròbates que s'observen, s'estudien, que xoquen, es llencen els uns als altres, i ens transporten així a la seva faràndula metafòrica: trobades, rivalitats, proeses, caigudes, preses de poder, seducció, manipulacions, un «intarsio» fet de fragments de vida que són un mirall de les relacions humanes. Al Teatre Principal de Girona.

Teatre Musical. «Troia...»


Troia, una veritable odissea! és un espectacle polifonicoteatral a partir dels relats de La Ilíada i L'Odissea en què els 30 intèrprets de Cor de Teatre proposen al públic viatjar amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d'aquests dos poemes èpics fundacionals de la cultura europea. Al Teatre Municipal de Roses.

Teatre. «Mort a les cunetes»


David Pintó i Joan Valentí firmen Mort a les cunetes, una adaptació del llibre amb el mateix títol d'Albert Fàbrega i el Diari d'un emboscat de Jaume Ollé. El muntatge narra la història de «La Fossa de Can Maçana o els Fets de Súria»: l'afusellament de vuit republicans, civils, la nit del 9 de febrer de 1939. A la Sala La Planeta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook