Els pares millenials del segle XXI hem canviat el paradigma sobre els regals que ens agraden. No és habitual en nosaltres vestir amb vestit i corbata, rarament fem servir maletí, i el de la colònia de rigor és massa dels «vuitanta». Així doncs, el que ens agrada és la tecnologia. Cada vegada més. I cada vegada amb més assiduïtat.

Penso en tots aquests dispositius tecnològics que em fan -o em farien- feliç i en tot el que tinc -o que m'agradaria tenir-, i reconec que necessitaria totes les pàgines de l'enciclopèdia britànica per parlar de tantes i tantes coses que m'encantaria rebre com a regal del dia del pare.

Em veig a casa, gaudint de més temps lliure gràcies al fet que un robot aspirador fa la feina per mi. Mentre això passa, el menjar es va fent en una moderna fregidora d'aire sense oli que també treballa per a mi i que, a més, té cura de la meva salut i de la dels meus.

Ara bé, què es pot fer mentre la tecnologia fa algunes tasques domèstiques en el meu lloc? Doncs fàcil: passar-s'ho de meravella amb una bona consola de videojocs. O gaudir de les meves sèries favorites en una pantalla tan gran com la paret del saló gràcies a un magnífic projector làser amb resolució 4K.

També puc delectar-me amb la meva música preferida utilitzant per a això un altaveu intel·ligent de gamma alta capaç de, entre altres coses... posar en marxa el meu robot aspirador a través d'Alexa!

I ja que gràcies a aquests gadgets tecnològics tindria més temps lliure, aprofitaria per cuidar-me una mica més. Una bona manera seria rasurant-me amb una afaitadora elèctrica capaç de permetre portar diferents aspectes en funció del meu estat d'ànim. I per aprofitar al màxim, res com veure en un mirall intel·ligent que s'il·lumina automàticament quan t'hi acostes. Encara que posats a cuidar-me, les dents han d'estar blanques i sanes, per la qual cosa és imprescindible un raspall elèctric intel·ligent que es connecta al telèfon i et diu si la teva forma de raspallar és la correcta. Encara que per començar amb alguna cosa assequible, potser demano que em regalin un bon estalvi de pantalla per al meu iPad.