A les 18 h Màrius Serra protagonitzarà l'activitat “Mou-te pels Quiets” (dins de casa)' a través del seu Instagram. L’escriptor ha explicat a través de Twitter que farà una lectura per Instagram del darrer text que va escriure sobre el seu fill.

A les 19 h, l’escriptor Jordi Nopca presentarà 'La teva ombra' (Proa) i ho farà conversant amb la llibretera i crítica literària Marina Porras en el marc de la proposta d'Òmnium Cultural de Literatura a Domicili amb converses entre un llibreter i un escriptor que presenta una obra. Es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube d’Òmnium.

A les 19.30 h, l'escriptor Roberto Sánchez, autor de del llibre Asesinos de Series, protagonitzarà una trobada virtuals amb els seus lectors. L’activitat es podrà seguir a l’Instagram de Roca Editorial i es poden enviar les preguntes usant el hashtag #RocaDirectoRoberto.

L'actor Joan Pera i el seu fill, Roger Pera, han creat la websèrie 'Els Pera confitats' per "seguir fent riure el públic malgrat el confinament". La seqüela es pot seguir a través de les xarxes socials del Teatre Condal, on l'actor representava 'El pare de la núvia' fins que les funcions es van suspendre per la crisi del coronavirus, i a través de Youtube.

L'Auditori de Barcelona retransmet cada vespre un concert a Facebook de les principals sales d’Europa. Un conjunt d’auditoris europeus que formen part d’ECHO, l’organització de prestigioses sales de concert europees, han impulsat el projecte 'Music of the day from Europe’s Concert Halls', que oferirà per primera vegada i de forma simultània i sincronitzada un concert diari a través de la xarxa social Facebook.

La Sagrada Família de Barcelona retransmetrà a través del seu canal de Youtube la il·luminació de la façana de la Passió a partir de les 20 h. Més de 20.000 persones van assistir l’any passat a les diferents sessions d’il·luminació de la façana de la Passió de la Sagrada Família coincidint amb els dies de Setmana Santa.