25 de desembre de 2020
25.12.2020
Diari de Girona

Txarango cancel·la la gira de comiat i anuncia un nou àlbum

24.12.2020 | 22:04
Els integrants de Txarango, en una imatge d'arxiu.

El grup de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) Txarango ha decidit suspendre definitivament la seva gira de comiat, anomenada «El gran circ», a causa de la pandèmia, i ha anunciat l'enregistrament d'un nou disc d'edició limitada que veurà la llum el 2021 amb més de trenta col·laboracions.

Txarango, que ja va haver de cancel·lar provisionalment la gira el mes de maig a causa de les restriccions de la COVID-19, amb totes les entrades exhaurides, explica en un comunicat que «toca ser realistes» i que l'espera és ja «insostenible», ja que encara no hi ha cap perspectiva de quan es podrà tornar als escenaris.

«Per aquest motiu hem decidit suspendre definitivament aquesta gira, amb l'objectiu que quan les coses millorin puguem programar nous concerts de comiat adaptats a les possibilitats del moment», explica el grup de música mestissa en un comunicat.

La banda ha obert un sistema de devolució d'entrades on ofereix dues opcions: el reemborsament dels tiquets o el seu canvi per «El gran ball», un disc doble, d'edició limitada i numerada, que recopila algunes de les cançons més emblemàtiques del grup, reinterpretades al costat d'una trentena d'artistes i amics.

Aquest disc, encara en fase de gravació, es podrà adquirir a través d'una reserva fins al 21 de febrer i qui el compri el rebrà a casa a finals de març o principis d'abril.

Quan es puguin tornar a fer concerts, explica Txarango, es programarà una nova gira de comiat i es posaran de nou a la venda les entrades de la mateixa.

Txarango assegura que li ha costat molt prendre la decisió de cancel·lar la gira, però reconeix que l'espectacle, tal com s'havia dissenyat abans de la pandèmia, era impossible de dur a terme en les actuals circumstàncies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook