E president provincial del PPC, Enric Millo, dona suport al candidat a la presidència del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, i descarta així entrar en la cursa per liderar la formació. Millo i Fernández van participar aquest dijous en un acte amb militants del partit a Figueres, el primer que fa Fernández com a candidat a les comarques gironines.

Durant la seva intervenció, Millo va agrair a Fernández «el pas endavant» que ha fet presentant la seva candidatura i va destacar la seva «gran vàlua política i personal». Tot i que Millo no s'havia postulat oficialment per liderar la formació, el fet que ostentés el càrrec de delegat del govern i esdevingués un dels homes forts dins de l'anterior govern del PP apuntaven a la possibilitat que hi optés.

Durant l'acte, tant Fernández com Millo van agrair la feina feta pel grup municipal del PP a l'Ajuntament de Figueres. La regidora Maria Àngels Olmedo va ser l'encarregada d'obrir l'acte. «Estic segur que les properes eleccions municipals ens aniran bé» va pronosticar Fernández.