Dos pescadors han localitzat a dos quarts de dues del migdia d'aquest dissabte el cos sense vida d'un home d'uns 50 anys al pantà de Darnius-Boadella (Alt Empordà).

Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les possibles causes de la mort i tot apunta que podria tractar-se d'un homicidi. El cadàver ha aparegut mig submergit, amb clars signes de violència i amb pedres lligades a diverses parts del cos. La corda que subjectava les roques també estava entortolligada al voltant de la cara, tapant-li la boca, segons ha pogut saber l'ACN.

Les mateixes fonts indiquen que l'home portaria al voltant de 24 hores mort. La policia ha localitzat taques de sang en una zona boscosa de difícil accés, molt a prop de la presa del pantà.

Els fets han passat aquest migdia quan dos pescadors que estaven pescant al pantà han vist el cos a dins l'aigua. De seguida han avisat la policia que hi ha desplaçat diverses patrulles de seguretat ciutadana.

Fins al lloc dels fets també hi ha anat l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra i els investigadors, que continuaran a la zona tota la nit per esclarir les causes del succés. El cadàver, que s'ha custodiat a la pista forestal fins que ha arribat el metge forense, s'ha aixecat a dos quarts de set de la tarda.