24 de gener de 2019
24.01.2019
Diari de Girona

Roses tindrà una nova pista de bàsquet, una de patinatge i deu de petanca

L'Ajuntament ha començat les obres dels nous equipaments amb una superfície de quatre mil metre quadrats

24.01.2019 | 11:51
La zona on es crearan els nous equipaments

L'Ajuntament de Roses està ampliant la zona esportiva amb un projecte que comportarà disposar d'una pista de bàsquet, una de patinatge i deu pistes de petanca.

El conjunt de l'actuació suposa la incorporació de 4.000 m2 de superfície a la zona esportiva de Roses. Es preveu que les obres, que s'acaben d'iniciar amb el tancament perimetral del solar, finalitzin el mes de juliol. El pressupost és de 162.000 euros i el termini d'execució de sis mesos.

La nova pista de bàsquet projectada tindrà una superfície de 16,5 x 27,5 metres, pavimentada amb formigó. La creació d'aquesta pista permetrà que l'existent fins ara, més propera als habitatges, sigui reconvertida en una pista de patinatge, evitant-se així les possibles molèsties que l'impacte de les pilotes a les cistelles podien produir als veïns.

Les pistes de petanca tindran les característiques necessàries perquè es puguin portar a terme proves federades. Tindran unes dimensions de 4 x 15 metres, disposaran d'un paviment de sauló sobre làmines de geotèxtil antiarrels i grava que facilitarà el drenatge de les aigües de pluja.

Amb aquesta actuació s'ampliarà el parc esportiu finalitzat el setembre de 2014 a la zona del Mas Oliva-La Vinyassa, que fins ara constava de pista multi esportiva per a jocs de pilota (bàsquet, futbol-sala,...) i una pista de formigó per a la pràctica de l'skate en patinet i bicicleta.

El nou projecte dona resposta a les necessitats que els equipaments esportius de la vila van precisant, ha informat l'Ajuntament. La superfície total que comprèn aquest projecte és de 3.988 metres quadrats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit