15 de juny de 2019
15.06.2019
Diari de Girona

Montse Mindan (Junts) ja és alcaldessa de Roses amb el suport d'ERC i GdP

Mindan cedirà l'alcaldia el juny de 2021 a Joan Plana (ERC) .La nova alcaldessa ha dit que treballaran amb el "compromís i lleialtat al full de ruta" acordat pels tres partits

15.06.2019 | 13:43
L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i Joan Plana (ERC) al costat

Montse Mindan (Junts per Roses) ha estat escollida alcaldessa de Roses en virtut del pacte amb ERC i Gent del Poble. El pacte contempla conpartir alcaldia amb ERC dos anys cadascun. Mindan ha obtingut 10 vots de Junts(4), ERC (4) i GdP (2). La resta de partits han votat el seu candidat: Olga Simarro (PSC), José Manuel Álvarez (Cs), Pere Gotanegra (Lliures) i Manel Escobar (PP).

Montse Mindan cedirà l'alcaldia a Joan Plana (ERC) el juny de 2021. Això és l'acordat en el pacte signat entre Junts, ERC i GdP.

Mindan ha destacat durant el seu discurs que en aquestes eleccions cap partit ha tingut una àmplia majoria. L'equip que formen ara, de tres partits, ha dit, "s'ha compromès a treballar sota els principis de compromís i lleialtat al full de ruta" que han acordat.

Joan Plana (ERC), per la seva banda, ha assenyalat que ERC entra al govern 16 anys després de la darrera vegada. Ho fa amb un govern "fort, cohesionat i amb un programa ambiciós".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook