El seguiment de la vaga general a Figueres per part dels comerços ha estat desigual amb forces establiments que han obert amb normalitat les portes.

Al centre històric on es concentra part del gruix comercial de la ciutat s'han pogut veure al llarg del matí forces compradors. Una part important dels negocis han obert, tot i que alguns han preferit deixar les persianes mig baixades.

La Rambla, el carrer Girona o Joan Maragall s'alternen negocis oberts i altres tancats. Botigues com Desigual han tancat portes, mentre altres com Mango han mantingut obert.

Fora del nucli històric la situació era similar amb la majoria de botigues, restaurants, fleques i altres establiments amb les portes obertes amb normalitat.

Des de Comerç Figueres han emès un comunicat en el qual manifesten que "en l'ús del seu dret legítim, els treballadors de Comerç Figueres Associació s'afegeixen a la convocatòria de vaga general durant el dia d'avui. Per tant trobareu l'oficina tancada, pregant-vos que disculpeu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar".