Segueix-nos a les xarxes socials:

Un cotxe xoca amb vehicles aparcats, fa destrosses en senyals i bolca a Figueres

Els dos ocupants resulten ferits, un d'ells de gravetat

Un cotxe ha xocat aquesta matinada al perdre el control amb diversos vehicles aparcats. De retruc, ha causat destrosses en senyals i finalment, ha acabat bolcant a la sortida de Figueres.

Com a resultat del sinistre viari, els dos ocupants han resultat ferits. Un d'ells de gravetat i l'altre, ha patit ferides de caràcter lleu.

L'accident de trànsit ha tingut lloc pels volts d'un quart de sis de la matinada, entre l'avinguda Salvador Dalí i el carrer Elx.

Els efectius d'emergències s'hi han traslladat ràpidament. La Guàrdia Urbana de Figueres, el SEM i els Bombers, que hi han destinat quatre dotacions.

Aquests últims han hagut de rescatar de dins del vehicle el ferit més greu. Que ha estat traslladat a l'hospital Josep Trueta en ambulància. Mentre que l'afectat lleu, ha estat traslladat a l'hospital de Figueres.

El succés ha comportat destrosses a la part davantera d'almenys quatre vehicles que estaven aparcats a tocar del vial, també han patit les conseqüències de l'accident de trànsit almenys un fanal, un semàfor i un senyal de trànsit.

La Guàrdia Urbana de Figueres està a càrrec de l'accident de trànsit.

Prem per veure més contingut per a tu