Segueix-nos a les xarxes socials:

Rescaten un menor ferit en unes roques de difícil accés al Port de la Selva

El nen de 14 anys va patir una lesió al turmell

Rescaten un menor ferit en unes roques de difícil accés al Port de la SelvaAVPC Port de la Selva

Els serveis d'emergència van rescatar ahir a la nit un menor ferit en unes roques de difícil accés al Port de la Selva

El nen de 14 anys va patir una lesió al turmell i el SEM el va evacuar al CAP de Llançà per ser atès.

Els fets es van produir pels volts de tres quarts de nou de la nit, a la zona de la Punta de la Creu de la població costanera.

Fins al lloc s'hi van desplaçar els Bombers amb dues dotacions -una vinguda de Figueres i l'altra, de Llançà-, el SEM, la Guàrdia Municipal del Port de la Selva, els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil del Port de la Selva.

Quan van arribar a lloc, es van trobar un grup de joves i un d'aquests ferits en unes roques a tocar al mar, en una àrea de difícil accés de la Punta de la Creu.

El van rescatar de la zona, se li va fer la primera atenció i posteriorment, el van portar cap a l'ambulància del SEM, que va traslladar el noi fins al CAP de Llançà.

Caiguda a cala Tamariua

El mateix diumenge, cap a les vuit del vespre, Protecció Civil del Port de la Selva va donar també suport a la Guàrdia Municipal i al SEM per la caiguda d'un noi, en aquest cas de 20 anys que havia caigut a les roques de la cala Tamariua. En aquest cas va patir un trau al CAP i el SEM el va traslladar amb l'ambulància, també fins al cap de Llançà.

Aquest diumenge ha estat especialment mogut a les comarques gironines pel que fa a rescats, els Bombers s'han hagut de desplaçar en diversos punts del medi natural.

Prem per veure més contingut per a tu