Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres i Telefònica frenen dos mesos les obres de l'antena de l'Olivar Gran

Les dues parts han acordat buscar un emplaçament millor per a l'equipament

Figueres i Telefònica frenen dos mesos les obres de l'antena de l'Olivar GranConxi Molons

L'Ajuntament de Figueres i Telefònica han acordat frenar les obres de l'antena de l'Olivar Gran durant dos mesos per estudiar la possibilitat de trobar un emplaçament millor.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, s'ha reunit amb el director general territori est de Telefònica i amb el gerent de relacions institucionals de Telefònica per buscar diferents opcions a la situació de l'antena que tenia previst instal·lar-se a l'Olivar Gran.

Les dues parts han acordat una moratòria de dos mesos, en els quals buscaran si hi ha una millor opció per ubicar l'antena. 

Així mateix, s'ha reunit amb el representant d'American Towers, per a incidir en la necessitat d'estudiar una altra ubicació de l'antena en el mateix radi establert.

Segons remarquen des de l'Ajuntament, amb aquesta moratòria "es compleix el compromís assolit amb els veïns de l'Olivar Gran en la reunió que va tenir lloc el 13 de gener on l'alcaldessa es va comprometre que contemplarien totes les vies per poder buscar solucions a la problemàtica expressada per l'associació de veïns".

L'antena s'ha començat a construir als terrenys on s'ubicarà el nou pavelló de Figueres i ha generat rebuig dels veïns que han recollit signatures.

Prem per veure més contingut per a tu