Segueix-nos a les xarxes socials:

El càmping Ballena Alegre de Sant Pere, guardonat pel compromís en la sostenibilitat

L'establiment se'l considera pioner en eficiència energètica . Se l'ha premiat per la campanya Vacances Responsables

El càmping Ballena Alegre de Sant Pere, guardonat pel compromís en la sostenibilitatCàmping Ballena Alegre

El càmping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador ha estat guardonat pel compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa. Se'l considera pioner en l'aposta en eficiència energètica.

Se'ls ha atorgat el premi Alimara a la sostenibilitat per la innovadora campanya “Vacances Responsables” que l’establiment va posar en marxa l’any passat per fer visible la seva aposta per contribuir a reduir al màxim l’emissió de CO2 i aconseguir la implicació dels seus clients.

Els premis Alimara, que enguany han arribat a la 37n edició, reconeixen els projectes més innovadors i transformadors del turisme, l’hoteleria i la gastronomia.

El guardó, atorgat pel CETT, centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, juntament amb el Saló del Turisme B-Travel, es va lliurar ahir en el marc de la Nit dels Alimara.

El jurat ha destacat que la campanya “Vacances Responsables” “no només implementa estratègies i accions per potenciar la sostenibilitat i el medi ambient, sinó que també implica el turista a posar en pràctica aquest tipus de comportaments responsables en la seva activitat”. A més, aquesta és una proposta, segon el jurat, “líder, referent, que té un impacte real i positiu en el territori, i que deixa veure projectes de futur”.

El premi el van recollir el director de La Ballena Alegre, Toni Castellar, acompanyat del president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra. 

Prem per veure més contingut per a tu