La víctima mortal de l'accident d'Empuriabrava tenia 30 anys i era veí de Girona

Aquest dilluns s'han retirat els vehicles de dins del canal

La Policia Local de Castelló d'Empúries està acabant l'atestat policial

Eva Batlle

Eva Batlle

La víctima mortal de l'accident de trànsit d'Empuriabrava tenia 30 anys i vivia a Girona.

El jove conduïa un tot terreny, un Range Rover, que va acabar a dins de l'aigua després d'envestir un altre vehicle i atropellar dues persones que estaven en un banc.

Els quatre ocupants del vehicle i els dos vianants van haver de ser rescats per Bombers i ciutadans.

Un cotxe a gran velocitat atropella diverses persones i cau al canal d'Empuriabrava

Un cotxe a gran velocitat atropella diverses persones i cau al canal d'Empuriabrava / ACN

El conductor va morir i un altre dels ocupants del vehicle va fugir del lloc dels fets. Aquest grup de joves estava passant uns dies a la població de la Costa Brava, tenia una casa llogada i la nit de dissabte havia sortit de festa.

Dos dels ferits es mantenen ingressats en estat greu a l'hospital Trueta de Girona en estat greu. Un d'ells, anava dins el vehicle accidentat i l'altre és un dels vianants. El dia del sinistre, el SEM també va traslladar dos ferits lleus a Figueres.

Atestat en marxa

La Policia Local de Castelló d'Empúries està ultimant l'atestat de l'accident de trànsit mortal per enviar-lo al jutjat. Unes diligències que apunten com d'inici que l'accident es va produir perquè el conductor anava a gran velocitat i en algun moment va haver-hi una distracció que va fer que xoqués contra un vehicle aparcat i ferís dues persones que estaven sopant en un banc a tocar del canal.

Aquest dilluns al matí s'han retirat els dos vehicles de dins del canal amb grues i han comptat amb l'ajut del servei portuari. La Policia Local s'ha desplaçat a la zona per inspeccionar l'interior dels vehicles. Una inspecció ocular que ha culminat amb la troballa dels telèfons mòbils o documentació, entre altres.

El vehicle que va ocasionar l'accident de trànsit i on va morir el conductor, aquest matí essent retirat del canal d'Empuriabrava.

El vehicle que va ocasionar l'accident de trànsit i on va morir el conductor, aquest matí essent retirat del canal d'Empuriabrava. / Anti-Radars Garrotxa

El malaurat accident de trànsit ha causat molta commoció i indignació a la província de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint