Cavalcada de Reis a Vilafant: horari i recorregut

El municipi ha organitzat diverses activitats per als més petits durant la jornada

Els Reis arribaran al pavelló on hi haurà animació infantil després d'una cavalcada pels tres nuclis

Els Reis en una imatge d'arxiu.

Els Reis en una imatge d'arxiu. / Ajuntament de Vilafant

Redacció

Vilafant ha preparat una jornada d'activitats prèvia a la cavalcada dels Reis d'Orient. Hi haurà un Passatge Màgic i un Pessebre i Establia Vivent.

La cavalcada recorrerà els tres nuclis, amb una parada a cada un d'ells, fins a arribar al pavelló municipal Joel Gonzalez. Setanta patges participaran en el recorregut.

La regidora Rebeca López ha explicat que "tant al matí com a la tarda tothom podrà gaudir del passatge màgic que han creat l'espai jove i el regidor de Joventut". Hi haurà representacions nadalenques dinamitzades. S'obrirà a les onze del matí i fins a quarts de dotze del migdia.

El passatge es trobarà a l'entrada del pavelló.

A les cinc de la tarda es podrà veure el Pessebre i Establia vivent amb un estand de pastors on es repartirà caldo Aneto als assistents.

Animació al pavelló

A l'interior del pavelló s'ha creat un espai inclusiu per a nens amb diversitat funcional i baix so. Seran atesos per Ses Majestats.

Una vegada al pavelló hi haurà l'espectacle de l'Albert show "totalment dinàmic i participatiu on seran els nens els protagonistes a l'espera que arribin Ses Majestats".

L'alcaldessa els rebrà per entregar-los la clau de Vilafant. Els Reis rebran a tots els petits.

La cavalcada sortirà a les sis de la tarda des de l'Escola Sol i Vent. A tres quarts de vuit del vespre està previst que arribi al pavelló.