Detenen cinc homes a Navata que transportaven cable de coure robat per vendre'l

Una patrulla de paisà dels Mossos va interceptar la furgoneta carregada de caixes amb el metall que estava premsat i mig cremat

La furgoneta carregada amb el cable de coure

La furgoneta carregada amb el cable de coure / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes que anaven en una furgoneta carregada de cable de coure robat per vendre'l.

Els arrestats tenen entre 21 i 49 anys i estan acusats de ser presumptes autors d'un delicte de receptació. Només un dels detinguts comptava fins ara amb antecedents policials, el que té 49 anys.

Aquest cas es remunta al dia 29 de desembre a la tarda quan una patrulla dels Mossos de seguretat ciutadana que anava de paisà va veure una furgoneta circulant per l'N-260 entre Lladó i Navata. La van veure sospitosa i la van fer aturar al quilòmetre 3,5, ja en terme municipal de Navata.

Els policies van identificar els ocupants i en obrir la zona de càrrega del vehicle van trobar-se que hi havia diverses caixes plenes de coure premsat i mig cremat. Els ocupants no van poder-ne acreditar la procedència. Els agents van comprovar que seria material robat i per tant il·lícit i que l'objectiu d'aquests individus era vendre'l.

Per tot això, tots cinc homes van acabar detinguts per un delicte de receptació.