Un veí de Begur va morir ahir electrocutat mentre estava talant una alzina a la urbanització Es Valls de Begur. La víctima és Jordi Obrador i tenia 64 anys. Estava treballant amb un camió ploma i el braç del vehicle va tocar una línia elèctrica de 25.000 volts i l'energia va recórrer tot el camió fins al punt de cremar-ne les rodes. La víctima que anava acompanyat d'un altre operari, va intentar apagar les flames i en tocar el vehicle, la càrrega elèctrica li va provocar la mort.

La Policia Local de Begur el va intentar reanimar amb un desfribil·lador i diverses maniobres cardiovascular. Posteriorment van arribar els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat. Malgrat tots els esforços, no es va poder fer res per salvar-li la vida. El company del treballador, en canvi és el que va donar l'alerta i va resultar il·lès.

Els fets van succeir a les quatre i vint minuts de la tarda al carrer Isidre Monells de la urbanització Es Valls i els Bombers també van traslladar-s'hi amb dues dotacions en un principi per l'incendi d'unes rodes del camió. Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar els serveis sanitaris del SEM, tal com va demanar la Policia Local, i també els Mossos d'Esquadra, que hi van anar amb la policia judicial per certificar els fets i la mort del veí de Begur.

Un home conegut a Begur

La víctima és una persona coneguda al municipi de Begur perquè a banda de ser-ne veí també regentava una empresa de transports, anomenada Jordi Obrador Teixidor, ubicada al carrer Pavelló. Estava casat i tenia dos fills, un noi que és bomber i una noia. La seva muller, a més, regenta una botiga al poble. La víctima era una persona estimada al poble i partícip de les diferents iniciatives i activitats que s'hi organitzen, segons van relatar fonts municipals, que ahir van lamentar la mort de Jordi ?Obrador.