Segueix-nos a les xarxes socials:

La Bisbal clou el procés per obtenir la cessió gratuïta de 20.000 metres quadrats

L'alcalde i Carme Roig formalitzen davant de notària la donació de tres finques a favor del municipi

La Bisbal clou el procés per obtenir la cessió gratuïta de 20.000 metres quadratsddg

L'alcalde de la Bisbal d'Empordà, Lluís Sais, i la la veïna del municipi Carme Roig han formalitzat davant notària la cessió de les propietats Roig a favor de l'Ajuntament bisbalenc. Un cop aprovat definitivament el POUM que incloïa el conveni urbanístic signat en el seu moment per l'Ajuntament Roig, aquest era el pas definitiu per concretar aquesta cessió en benefici de la ciutat.

Roig cedeix tres finques d'aproximadament 20.000 metres quadrats de superfície, la més rellevant de les quals està situada a la zona de la Guardiola -prop de 9.000 metres quadrats. En aquesta finca hi queda definida la futura construcció d'un equipament públic de caràcter assistencial, dedicat especialment a la gent gran. La casa existent en l'actualitat així com l'horta annexa es conservaran en l'estat actual, atès el valor històric que representen.

D'acord amb el conveni signat el març de l'any passat, les altres dues propietats situades darrere el convent, i amb una superfície de poc més d'11.000 metres quadrats, restaran amb la qualificació de terrenys no urbanitzables amb el compromís municipal de, si es canvia l'ús existent, destinar-los a activitats o equipaments municipals compatibles amb el medi rural i propis del sòl no urbanitzable.

Per la seva banda l'Ajuntament és compromet un cop formalitzada la cessió al manteniment de forma vitalícia de la propietat de Roig, qui retindrà l'ús, i a assumir les despeses d'atenció de la senyora en un centre assistencial municipal.

L'alcalde de la Bisbal ha manifestat novament l'agraïment de l'Ajuntament pels beneficis que comportarà aquesta cessió tant per a la ciutat com per al conjunt dels ciutadans.

Prem per veure més contingut per a tu