Segueix-nos a les xarxes socials:

El Club Nàutic Costa Brava recorda les persones destacades en la Christmas Race

L'entitat commemora el 40è aniversari de la regata i guardona als regatistes destacats en la Nit del Club

El Club Nàutic Costa Brava recorda les persones destacades en la Christmas Raceolga grassot

El Club Nàutic Costa Brava (CNCB) de Palamós va celebrar dimarts al vespre la Nit del Club amb la presencia dels socis i on es van dur a terme activitats com una conferència del soci Juan Entrecanales, reconeixements als regatistes del Club de Vela Palamós (CVP)?que han assolit èxits durant la temporada 2014/2015 i en motiu del 40è aniversari de la regata internacional de vela olímpica i juvenil GAES Christmas Race a diferents palamosins, alguns ja desapareguts, i que han estat protagonistes d'alguna forma en aquestes quatre dècades.

La Nit del Club va començar amb una benvinguda i breu presentació del president del Club Nàutic Costa Brava, Eduard Sallés, que va donar pas a la conferència «Vuelta al Mundo en el Alarife 100» a càrrec de Juan Entrecanales, on va explicar com va viure la volta al món a bord del seu maxi de 100 peus d'eslora. Al finalitzar la conferència, Entrecanales va rebre un obsequi de mans del president emèrit del CNCB Francesc Llagostera.

El 40è aniversari de la GAES Christmas Race va merèixer un acte especial i, continuant amb els seus actes commemoratius que es duen a terme al llarg d'aquest any 2015 i el 2016, el CNCB i el CVP van tenir un record envers persones significatives en la història d'aquesta regata reconeguda en l'àmbit mundial: Família Albalat, en record al que fou secretari del CVP Manel Albalat i figura clau; Carmen Ciurana de l'Hotel Àncora pel seu suport i col·laboració; al xef del Restaurant del CNCB Antonio Gutiérrez; al pintor Josep Sarquella Escobet pel llegat deixat com a artista i per ser el primer en pintar i dibuixar la Christmas Race; i a l'Ajuntament de Palamós, que va rebre el regidor de promoció econòmica i turisme Emili Colls, pel seu suport incondicional de la institució al llarg d'aquests 40 anys.

A continuació Eduard Sallés i el president del Club de Vela Palamós, Miquel Aviñó, varen fer entrega dels diferents guardons als regatistes Mitch i Ruben Booth per la consecució de dos sotscampionats del món i campions d'Europa de catamarà; a Marçal Costa per l'excel·lent temporada realitzada i per la seva classificació pel campionat d'Espanya d'Optimist; Jordi Cargol per la seva participació al Circuit Iberdrola de vela adaptada. Es va fer un reconeixement a l'equip d'Optimist del CVP/CNCB format per Ona García, Miquel Palomares, Eric Motiel, Nuria Costa, Rita Booth i Josep Saurina, pels seus bons resultats, que els permeten pujar a la Categoria 2 del Circuit Català.

Col·laboració amb Vimar

En l'àmbit social es va fer entrega a la Fundació Vimar encapçalada pel seu president Claudi Mató, d'un percentatge del tiquet del sopar en el que varen assistir 180 persones. El CNCB/CVP i la Vimar han incorporat aquest any batejos de mar per als membres de la Fundació.

L'acte es va tancar amb l'entrega d'insignes als exdirectius Josep Mallorquí, Francesc Castillo i a l'exgerent Antonio Sánchez i es va fer un agraïment final a Xavier Gramona de Cavas Gramona per la seva col·laboració en aquesta edició del 2015 de la Nit del Club.

Prem per veure més contingut per a tu