L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha ordenat paralitzar de forma provisional dues obres incloses en la construcció de l'hotel Alàbriga, a la carretera de Sant Feliu de Guíxols a Sant Pol, per urbanitzar la calçada sense autorització i per afectació d'uns arbres.

Segons ha informat avui el consistori, aquesta decisió s'ha executat a través de dos decrets d'alcaldia amb data del 4 i 11 de novembre.

En el primer cas, tècnics municipals van observar que es realitzaven obres d'urbanització a la calçada i voreres de la carretera de Sant Feliu a Sant Pol davant la finca del futur hotel que no estan autoritzades ni per l'ajuntament ni per Costes.

En la segona intervenció del consistori, la llicència atorgada per a la construcció d'una piscina es condicionava a la preservació d'un nombre determinat d'arbres i elements vegetals.

Un informe d'inspecció d'obres va determinar que el vas de la piscina doblava les dimensions autoritzades i que l'excés d'excavació havia afectat severament les arrels de cinc arbres que s'havien de mantenir.

L'ajuntament ja ha notificat a l'empresa constructora la paralització i aquesta disposa de quinze dies per presentar les al·legacions que consideri, encara que haurà de tractar l'arbrat afectat durant aquest temps.