Segueix-nos a les xarxes socials:

Torna el Carroussel Costa Brava

?La multitudinària desfilada pels carrers i places de Palafrugell comptarà, en la seva 55a edició, amb una alta participació ?L'Associació de Carrossaires mostrarà durant dos dies com estan preparant les carrosses

Torna el Carroussel Costa Bravaddg

Les Festes de Primavera de Palafrugell ja estan en marxa, la qual cosa significa que el municipi ja està gairebé a punt per la celebració de l'activitat estrella del festival: el Carroussel Costa Brava - Carnaval de Carnavals. La multitudinària desfilada de comparses i carrosses pels carrers de la població, que se celebrarà el diumenge 4 de juny, enguany arriba a la seva 55a edició amb una alta participació.

A l'espera del gran dia, l'Associació de Carrossaires mostrarà aquests dies previs, a tothom que ho vulgui, com estan preparant les carrosses que desfilaran el dia 4 de juny. La primera jornada de portes obertes es durà a terme avui, a partir de les 8 del vespre i fins a la 1 de la matinada a les naus dels carrossaires, ambientades musicalment per Dj's i amb servei de bar. La propera cita serà demà des de les 4 de la tarda fins a les 11 de la nit.

En el Carroussel Costa Brava hi prendran part enguany 8 colles locals amb les seves carrosses inèdites, 11 carrosses no inèdites, 8 grups d'animació, 3 colles de comparses inèdites i 5 comparses no inèdites que desfilaran des del carrer Torroella fins al carrer de Barris i Buixó. Un cop acabi, a l'aparcament de l'Estadi, es farà la plantada de les carrosses i a partir de les 23h s'iniciarà l'acte de lliurament dels premis del 55è Carroussel Costa Brava i el fi de festa.

Prem per veure més contingut per a tu