Segueix-nos a les xarxes socials:

La ultrafondista Núria Borrell rep avui el Premi Montgrí de l'Esport

La utrafondista torroellenca Núria Borrell rebrà avui el Premi Montgrí de l'Esport 2017, que concedeix l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en reconeixement al seu esperit de superació i exemple de compromís solidari.

Entre d'altres iniciatives, Borrell va participar el 2015 en l'exigent Marathon des Sables, al Marroc, per recaptar fons per a la recerca del càncer infantil de Sant Joan de Déu, i el 2016 va creuar el desert d'Atacama per recaptar fons per a la investigació sobre les malalties neurodegeneratives. Borrell, biòloga de formació i higienista dental de professió, va començar a córrer als 18 anys per estar en forma.

Quan va fer 54 anys, va decidir deixar de córrer i va acomiadar-se de la seva afició fent la que havia de ser la seva primera i darrera marató, la de Nova York. Però lluny del que s'havia proposat, no va deixar de córrer, sinó que a partir de llavors va fer unes quantes maratons més i es va iniciar en les curses d'extrema duresa.

El guardó es lliurarà avui a la tarda a l'Auditori Teatre Espai Ter, durant la gala programada en el marc de la Festa de l'Esport.

Prem per veure més contingut per a tu