Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor ofegat un banyista de 94 anys a la platja de la Fosca

Es tracta d'un home a qui la Policia Local de Palamós va treure de l'aigua però ja no van poder fer res per salvar-li la vida. A l'hora del succés, la platja encara no tenia vigilància

Un banyista de 94 anys va morir ahir al matí ofegat a la platja de la Fosca de Palamós. Segons fonts de Protecció Civil, els fets es van produir pels volts de les deu del matí. Un testimoni va alertar al telèfon d'emergències 112 que hi havia a uns 15 metres de la costa una persona cap per avall a dins de l'aigua.

Ràpidament, la Policia Local de Palamós el va treure de l'aigua però malgrat l'arribada dels serveis mèdics del SEM no es va poder fer res per salvar-li la vida, ja que el SEM ha certificat que en treure'l del mar ja estava mort.

La víctima mortal era un veí de Palamós, de nacionalitat espanyola, i que, segons va informar ahir Ràdio Palamós, tenia 94 anys. En el moment del succés, l'home no duia documentació, cosa que va dificultar que se'l pogués indentificar.

En el moment dels fets la platja encara no estava vigilada, ja que el servei comença més tard, a les onze del matí. Al lloc dels fets també hi van treballar els Mossos, amb dues patrulles

Protecció Civil recorda que cal que la gent d'edat avançada no es fiqui a l'aigua quan se sent molt cansada o es troba malament. I que si dins de l'aigua es nota res preocupant, se n'ha de sortir ràpidament.

Des del 10 de maig ja han mort tres persones a la Costa Brava. El primer va ser un home de 59 anys, a prop de les illes Medes, quan feia exercicis per fer una immersió. I el segon, el 21 de juny, un home de 65 anys a la platja Gran de l'Estartit.

Prem per veure més contingut per a tu