Segueix-nos a les xarxes socials:

Un centenar de persones aïllen Verges tallant els quatre accessos al municipi

Els CDR, que han convocat el tall, també han encès pneumàtics i llençat arbres a la C-31 i la GI-623 on s'ha produït un accident

This browser does not support the video element.

Verges aïllat pel tall dels veïns

Un centenar de persones tallen des de primera hora d'aquest matí els quatre accessos a Verges (Baix Empordà) en una protesta en motiu del 21-D que ha aïllat completament el municipi. Els manifestants han col·locat cintes a les entrades a la rotonda i impedeixen des de les sis del matí que els vehicles hi circulin. També han organitzat un esmorzar popular a peu de carretera.

Els CDR, que han convocat la concentració, també han encès focs en diversos punts de la C-31 i en carreteres secundàries com la GI-623, entre Ventalló i Valldavià. En aquest tram a més de troncs hi havia oli a la calçada i s'hi ha produït un accident amb un vehicle implicat. També s'han fet marxes lentes a l'entrada de l'AP-7 a Figueres i l'N-II. La previsió és que la concentració a Verges es mantingui almenys fins al migdia, quan alguns dels concentrats tenen previst desplaçar-se a Barcelona.

Un centenar de persones han tallat a les sis del matí els quatre accessos a Verges i han aïllat completament el municipi. Els concentrats han instal·lat cintes a les entrades de la rotonda impedint el pas de vehicles. També han organitzat un esmorzar popular amb pa i carn a la brasa.

La previsió és que la protesta s'allargui almenys fins al migdia, quan alguns dels manifestants tenen previst desplaçar-se fins a Barcelona per unir-se a les mobilitzacions que hi ha convocades.

Crema de pneumàtics i troncs a la via

Les protestes també han provocat talls puntuals a les principals vies d'accés a l'Alt Empordà però també a les carreteres secundàries. Des de primera hora del matí, els CDR han tallat l'N-II a Figueres, en els dos sentits, cremant pneumàtics i poc després, pels volts de dos quarts de set, han actuat a Bàscara, on també han encès pneumàtics i bales de palla.

Una de les vies més afectades, però, ha estat la C-31. En el marc de les protestes convocades en motiu del 21-D, han llençat troncs a la via i, fins i tot, neveres i congeladors. A la Gi-623, entre Ventalló i Valldavià, a més, han tirat oli a la carretera i un vehicle s'ha accidentat sense provocar ferits.

A més, s'han fet marxes lentes a la rotonda d'accés a l'AP-7 a Figueres i en alguns trams de l'N-II.

Prem per veure més contingut per a tu