Presenten la nova guia de restaurants de La Cuina de l'Empordanet

L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar els restaurants que integren el col·lectiu i facilitar la feina dels informadors turístics de la zona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants / La Cuina de l’Empordanet

Redacció

Redacció

La Cuina de l'Empordanet ha presentat aquest dilluns la seva nova guia de restaurants en un acte que s'ha fet a l'Hotel Aigua Blava de Begur i que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 11 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president, Vicenç Fajardo; de la diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró i la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gloria Marull.

La guia és la carta de presentació del col·lectiu, amb la qual es dona a conèixer quins són els restaurants membres de l'associació, es fa difusió de la informació bàsica de cada restaurant mitjançant la comunicació clara i accessible.

La guia contribueix a crear una identitat de marca coherent, donant protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants, així com a les fotografies conjuntes de caps de cuina i de sala. Aquesta decisió va en sintonia amb la línia de treball que està adoptant el col·lectiu de dignificar i donar més visibilitat a la feina que fa el personal de sala, així com posar-la a l'alçada del de cuina.