Segueix-nos a les xarxes socials:

Càritas a Pals fa una crida per aconseguir voluntaris

L'organització diu que necessita persones per acompanyar la gent gran o per fer reforç escolar

Càritas necessita voluntaris a diferents projectes que està desenvolupant a Pals. Per això, l'organització ha fet una crida a través de les xarxes socials, amb l'objectiu de trobar persones del municipi que puguin ajudar en tres tasques específiques: el rober, l'acompanyament de la gent gran i el reforç escolar.

La primera consisteix a reciclar i distribuir roba de segona mà per «garantir que les persones amb pocs recursos puguin vestir amb condicions adequades». L'organització específica que el rober a Pals fa les funcions d'acolliment i d'Espai amb Cor. Per l'acompanyament a la gent gran, es tracta d'establir «moments, trobades i sobretot un vincle entre les persones voluntàries i la Gent Gran» per lluitar contra la solitud.

Respecte al reforç escolar, Càritas explica que consisteix a oferir espais de trobada amb recursos socials i educatius a través d'un equip de voluntariat amb el suport d'una persona tècnica, un servei destinat a famílies, i sobretot, als menors en exclusió social que, segons l'organització «acaba repercutint molt clarament en el procés d'aprenentatge i escolarització».

Prem per veure més contingut per a tu