El PSC de Palafrugell ha criticat que el govern municipal decidís anunciar a finals de setembre la intenció de construir un nou pavelló municipal destinat a la pràctica d’esports de rodes, com l’hoquei o el patinatge, sense haver iniciat cap tràmit. En concret, el partit de l’oposició, liderat per Juli Fernández, lamenta la pràctica del govern d’anunciar actuacions sense projectes i sense les partides pressupostàries corresponents.

Aquest equipament s’ubicaria al pati de l’escola Barceló i Matas perquè l’alumnat del centre en pugui fer ús durant la jornada lectiva. Encara que fonts del govern municipal confirmen que no s’ha començat el projecte, que es vol desenvolupar des del mateix servei tècnic de l’ajuntament, es preveu enllestir la construcció el setembre del 2022.

El PSC, que no qüestiona la necessitat d’un nou pavelló,recorda, que aquesta situació ja va passar amb l’anunci del parc a l’actual recinte firal i ara es repeteix amb l’anunci d’aquest nou pavelló esportiu al pati de les escoles Barceló i Matas.