Segueix-nos a les xarxes socials:

Empleats municipals de Sant Feliu denuncien que treballen a nou graus

L’Ajuntament preveu traslladar-los d’edifici el 2024 i el sindicat de funcionaris reclama solucions immediates

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denúncia a través d’un comunicat que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols «sotmet als seus treballadors a unes condicions laborals deplorables». El sindicat assegura que el personal que treballa en l’edifici dels Vetlladores (prop de 34 persones) ho fan a temperatures extremes que es mouen entre els 9 graus, a primera hora de matí, i màximes de 18, al final de la jornada «a les sales amb estufes».

Segons el sindicat, «la calefacció està avariada des de fa molt temps» i l’edifici «cau a trossos». De 14 despatxos, diuen, només tres tenen aire condicionat. A més, els treballadors asseguren que «l’abandó» d’aquestes dependències municipals «ha provocat aparició de ratolins o rates mortes». Un cúmul de despropòsits en vers els quals, asseguren, el consistori que no aporta solucions «tot i estar-ne al cas».

L’Ajuntament de Sant Feliu ja ha manifestat la seva intenció de traslladar a aquests treballadors a l’antic hospital, aprofitant els fons europeus, i al costat del projecte del nou museu Thyssen. Una acció que el consistori preveu que es faci efectiva el 2024. Mentrestant, el CSIF reclama solucions «immediates» per aquests dos anys.

Prem per veure més contingut per a tu