Segueix-nos a les xarxes socials:

Palafrugell organitza una passejada per detectar els punts insegurs per les dones

Es farà el Dia Internacional de les Dones per augmentar la seguretat d’elles als espais públic de la localitat

L’Espai Dona de Palafrugell i l’àrea de Benestar Social organitzaran la setmana que ve una marxa exploratòria a través del municipi per detectar els punts insegurs per a les dones. Ho faran coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, dimarts 8 de març a les 7 de la tarda. Un cop feta l’exploració, es té també la voluntat de trobar solucions que puguin fer la vida més fàcil i segura, en l’espai públic del municipi, a les dones que visquin o visitin Palafrugell.

Les marxes exploratòries són una metodologia feminista participativa i dinàmica que detecten tots aquells aspectes urbans que afecten a la percepció de seguretat o d’inseguretat, com poden ser la qualitat urbana, la gestió de l’espai públic o la millora de la vida quotidiana.

Aquesta detecció es fa a través de sessions i visites a peu fetes que realitzen un grup de persones (normalment les veïnes) pel barri on viuen, treballen o fan altres activitats.

Per participar a la que es farà de Palafrugell el pròxim dia 8, i que sortirà de plaça Nova cal inscriure’s. Mitja hora abans de l’inici de la passejada, es farà un acte reivindicatiu i institucional a la plaça Nova amb la lectura d’un manifest com a acte central de la diada.

Prem per veure més contingut per a tu