Segueix-nos a les xarxes socials:

Pinten les baranes del pont de Torroella sense notificar-ho i generen cues «com a l’estiu»

El consistori demana l’aturada temporal dels treballs de manteniment durant la Setmana Santa

Pinten les baranes del pont de Torroella sense notificar-ho i generen cues «com a l’estiu»

El pont d’entrada a Torrella de Montgrí va reviure ahir les cues habituals dels mesos d’estiu. Una empresa que estava pintant les baranes fa unes setmanes va deciditr tornar-hi al matí instal·lant un semàfor de pas alternatiu; un fet que va generar importants retencions entre deu i onze del matí. L’Ajuntament de Torroella va ordenar aturar els treballs de manteniment de seguida. L’empresa, que no havia notificat que tornaria a pintar les baranes aquest dilluns, va desmuntar el semàfor; tornarà quan s’acabi la Setmana Santa per evitar retencions a un dels principals accessos del municipi.

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí havia demanat feia temps a la Generalitat que es repintessin les baranes del pont sobre el Ter que hi ha a l’entrada del municipi, perquè amb el temps la pintura havia saltat. Després que el Govern autoritzés els treballs, fa unes setmanes l’empresa subcontractada va anar fins al municipi per començar a pintar les baranes. Per fer-ho, va instal·lar un semàfor que donava pas alternatiu als cotxes, amb l’objectiu de donar més seguretat als treballadors.

A causa del mal temps, però, l’empresa va decidir aturar els treballs i va comunicar que tornaria més endavant. Ahir al matí, els treballadors van arribar a Torroella de Montgrí amb la intenció de tornar a pintar el pont. El problema és que no ho havien notificat ni a l’Ajuntament ni a la Direcció General de Carreteres.

Sobre un quart d’onze del matí, el pont del Ter, un dels principals accessos que té el municipi, va quedar amb només un carril obert, on es donava pas alternatiu amb el semàfor que l’empresa havia instal·lat. L’alcalde del municipi, Jordi Colomí, va explicar que a causa del semàfor s’havien generat «cues com a l’estiu», que és quan hi ha més aglomeració de cotxes que intenten entrar a Torroella de Montgrí per anar a l’Estartit.

De seguida que l’Ajuntament va tenir constància d’aquestes obres, l’alcalde va parlar amb el cap de servei de carreteres i va demanar que s’aturessin les obres. Colomí va remarcar que des del Govern no tenien constància d’aquests treballs i per això van acordar, de seguida, que les obres de manteniment quedarien aturades durant la Setmana Santa per no generar més problemes de circulació.

L’alcalde va destacar que el pont només va quedar restringit durant una hora i va agrair la comprensió del Govern per paralitzar les obres durant les vacances de Setmana Santa.

Prem per veure més contingut per a tu