Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de Palamós celebra la festa de Sant Miquel, el seu patró

L’acte va ser encapçalat per les autoritats i posteriorment es va realitzar un reconeixement als agents

La Policia Local de Palamós celebra la festa de Sant Miquel, el seu patróajuntament de Palamós

La plantilla de la Policia Local de Palamós va celebrar ahir la seva festa patronal de Sant Miquel. Els actes es van iniciar a les 11 hores davant l’edifici del Museu de la Pesca, al moll pesquer, amb una parada en formació dels agents del cos i alguns dels seus vehicles.

Aquesta jornada festiva va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el regidor de Mobilitat, Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Alfons Bartolomé; així com d’altres representants del consistori palamosí, d’entitats del municipi, i de comandaments de les policies locals del territori, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, Bombers de la Generalitat, Salvament Marítim i Protecció Civil.

La celebració festiva va començar amb la salutació de l’alcalde i el regidor de l’àrea a la plantilla de la Policia Local de Palamós en formació davant el Museu de la Pesca. Tot seguit, la comitiva es va desplaçar fins a l’equipament cultural de l’Espai del Peix, al port pesquer, on l’acte va continuar amb una recepció oficial als agents del cos i als assistents a aquesta celebració. L’acte de recepció va ser encapçalat per les autoritats i acte seguit es va fer el lliurament de reconeixements.

Prem per veure més contingut per a tu