Segueix-nos a les xarxes socials:

Un sabotatge deixa sense Internet i cobertura l'Estartit

Han tallat cablejat de les torres de comunicacions

Els Mossos investiguen els fets que són similars als viscuts la setmana passada a la Garrotxa

Un sabotatge deixa sense Internet i cobertura l'EstartitAniol Resclosa

Un sabotatge està provocant problemes en les telecomunicacions l'Estartit.

Uns individus han tallat amb radial el cablejat de les dues torres de telecomunicacions que hi ha al Rocamaura i també, una infraestructura de comunicacions que es troba a l'entrada del poble,a tocar a les dependències de la Guàrdia Civil. Això provoca que hi hagi problemes sobretot d'accés a Internet i cobertura de telefonia mòbil.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i confirmen els fets.

Aquests precisament són similars als viscuts a la Garrotxa durant la setmana passada i també el modus operandi: el tall de cables dels punts de comunicacions. En aquell cas van deixar pràcticament tota la comarca afectada.

En el cas de Torroella i l'Estartit, l'ajuntament informa que aquesta incidència ha deixat sense servei diverses companyies de telefonia mòbil -sobretot de Movistar, el Grup Mas Móvil i Orange- a l'Estartit.

Arran d'això, apunten fonts municipals hi ha usuaris que no tenen Internet i també s'ha detectat problemes en la recepció d'emissores de ràdio i televisió i els datàfons de cobrament amb targeta. També asseguren que treballen amb les companyies afectades per restablir el servei com més aviat millor.

Prem per veure més contingut per a tu