Segueix-nos a les xarxes socials:

Se salta l'ordre d'allunyament i amenaça l'exparella amb un ganivet a Empuriabrava

La Policia Local de Castelló arresta l'home pel cas de violència masclista

Se salta l'ordre d'allunyament i amenaça l'exparella amb un ganivet a EmpuriabravaPolicia Local de Castelló d'Empúries

La Policia Local de Castelló d'Empúries ha detingut un home que tenia una ordre d'allunyament contra la seva exparella i que aquest dimarts se la va saltar i es va presentar al seu domicili amenaçant-la amb un ganivet.

Els fets van succeir a la tarda i la dona va avisar la Policia Local en trobar-se amb la situació perillosa. Els agents van arribar al domicili amb rapidesa, però abans l'home havia forcejat amb la dona i l'havia amenaçat amb l'arma blanca que va fer desaparèixer en arribar els policies.

Aquests van interceptar el sospitós, un home de 47 anys, i el van arrestar com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit de la llar, amenaces i pel trencament de condemna, informa el cos policial.

Pel que fa a la víctima de violència masclista, que té 27 anys, presentava un morat i mal al dit, però no va necessitar assistència mèdica.

La policia insta a les víctimes d'aquesta xacra que si pateixen violència de gènere, no dubtin a trucar-los al 972451010, o a través del 112.

Prem per veure més contingut per a tu