Se salta l'ordre d'allunyament i amenaça l'exparella amb un ganivet a Empuriabrava

La Policia Local de Castelló arresta l'home pel cas de violència masclista

Una detenció de la Policia Local de Castelló d'Empúries

Una detenció de la Policia Local de Castelló d'Empúries / Policia Local de Castelló d'Empúries

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Castelló d'Empúries ha detingut un home que tenia una ordre d'allunyament contra la seva exparella i que aquest dimarts se la va saltar i es va presentar al seu domicili amenaçant-la amb un ganivet.

Els fets van succeir a la tarda i la dona va avisar la Policia Local en trobar-se amb la situació perillosa. Els agents van arribar al domicili amb rapidesa, però abans l'home havia forcejat amb la dona i l'havia amenaçat amb l'arma blanca que va fer desaparèixer en arribar els policies.

Aquests van interceptar el sospitós, un home de 47 anys, i el van arrestar com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l'àmbit de la llar, amenaces i pel trencament de condemna, informa el cos policial.

Pel que fa a la víctima de violència masclista, que té 27 anys, presentava un morat i mal al dit, però no va necessitar assistència mèdica.

La policia insta a les víctimes d'aquesta xacra que si pateixen violència de gènere, no dubtin a trucar-los al 972451010, o a través del 112.