Una mare va compartir, diumenge passat, un vídeo i una fotografia de la seva filla totalment congelada a conseqüència de beure una copa oferta per un desconegut. Millie Tapplin estava en una discoteca per primera vegada després de complir els 18 pel que ja podia consumir alcohol. Durant tota la nit, només va consumir de les begudes que havia demanat ella mateixa, fins que un home li va oferir una copa, ella va acceptar i al cap de poc va haver de ser traslladada a l'hospital: "Va ser aterridor, al meu cap era allà però el meu cos no".

Segons el periòdic "Mirror", els metges que la van atendre van descobrir que la beguda contenia dues drogues: una per a paralitzar-la i una altra perquè es quedés inconscient. La reacció que va tenir als estupefaents la va deixar totalment congelada durant quatre hores, amb la cara desencaixada, incapaç de parlar o de caminar. La mare de Millie, Claire, va decidir publicar el que havia ocorregut a les seves xarxes socials per a així poder conscienciar a les altres joves: "Això és el que suposa que et droguin, si us plau, aneu amb compte quan sortiu, la meva filla va tenir sort de tenir bons amics que van actuar com devien. Compartiu aquesta publicació per a alertar a la gent."

This is what being spiked looks like please be careful when out , my daughter was lucky she had good friends that acted accordingly. Share this post make people aware x

Posted by Claire Taplin on Sunday, August 1, 2021

Claire Tapplin va comptar al diari britànic "Mirror" que la seva filla era conscient de tot el que estava passant, només que estava paralitzada: "Encara que sigui pertorbador, si això salva a només una noia, llavors val la pena compartir aquesta història. Res pot preparar-te per a veure una cosa així. És horrorós, semblava que estava posseïda. L'estava mirant i pensava "quins diables li hauran donat" perquè mai havia vist una cosa així en la meva vida. Estava completament congelada, les seves mans semblaven arpes". Quan vaig estar amb ella, sabia que ella era conscient i que estava intentant mirar-me als ulls, però no podia parlar.

A mum is warning parents and nightclub goers after her daughter was allegedly “spiked” in a Southend venue, causing her...

Posted by Your Southend on Monday, August 2, 2021

"Va ser aterridor, al meu cap era allà però el meu cos no"

Millie es trobava en un club nocturn de Southend a Essex, Anglaterra, amb un grup de persones quan un home, que estava amb un grup de persones que ella coneixia, li va oferir una beguda de vodka amb llimonada i li va dir: "Prova això".

La jove va dir que era l'única beguda que no s'havia comprat durant la nit i va començar a sentir-se malament entre cinc i deu minuts després de provar-la: "Vaig donar un parell de glops a la beguda i vaig anar a la zona de fumadors. Vaig tornar i vaig sentir que havia begut massa pel que vaig sortir a vomitar fora." Seguidament va ser incapaç de parlar o caminar i va perdre el control de les seves mans i les seves cames. La jove va afegir que sabia que l'havien drogat perquè no se sentia borratxa. Llavors, els seus amics van cridar a la seva germana gran Sadie i junts la van portar a un cotxe per a traslladar-la a urgències. La mare afirma que quan va arribar, es va trobar amb el que mostra en el vídeo. Abans de compartir-ho va pensar que d'aquesta manera, podria donar a conèixer els efectes de ser drogada, ja que sempre se sent parlar del tema però no es coneixen els efectes.

Tapplin narra el que sentia: "Va ser aterridor, al meu cap era allà però el meu cos no. Sabia tot el que estava passant, podia respondre a la gent al meu cap però no podia treure-ho. Els doctors van intentar calmar-me perquè estava molt espantada quan vaig arribar". La mare explica que li van donar l'alta l'endemà encara que durant tot el dia va estar "completament fora de si" però que ja s'ha recuperat. Millie va afegir que probablement no tornaria a sortir molt més de festa i que prendria totes les precaucions si ho feia.

L'incident va ser traslladat a la policia d'Essex i a la discoteca que, fins i tot, va oferir protecció addicional a Millie si tornava a passar per allà. Un portaveu de la policia d'Essex va declarar que estaven investigant què havia ocorregut i demanaven ajuda a la ciutadania perquè informessin de qualsevol dada que sabessin sobre el que havia ocorregut.