Brittany i Briana, dues germanes bessones idèntiques, van conèixer en un festival l'any 2017 a dos germans bessons idèntics: en Jeremy i enJoshua Salyers. Entre ells va haver-hi un doble enamorament sobtat i, només un any després, les parelles es van casar en unes noces conjuntes. Avui dia, els dos matrimonis viuen a la mateixa casa, però no és l'únic tret que comparteixen. Les dues parelles tenen un fill pràcticament calcat al de l'altre matrimoni.

Aquestes dues famílies "fotocopiades" han desconcertat a la gent que no les coneix a les xarxes socials. El passat 2 de febrer van publicar a Instagram, on tenen un compte comú amb 114.000 seguidors, un vídeo amb el següent comentari:

"Feliç 2-2-22! Fa exactament quatre anys, ens vam comprometre! Va ser una doble celebració sorpresa (...) I ara també tenim dos bebès per a celebrar! Gràcies a totes les persones i famílies meravelloses que han seguit la nostra doble història d'amor. Per molts més anys de twinfinity!"

Els fills de totes dues parelles, Jett i Jax, van néixer amb uns mesos de diferència i com era d'esperar, tots dos tenen nombroses similituds físiques. Les dues germanes han deixat a la gent absolutament desconcertada en afirmar que els seus fills són "cosins, germans genètics i bessons quaternaris".

Davant el desconcert dels usuaris, alguns van llançar les seves teories: "Les seves mares i pares són bessons idèntics. Tots dos grups de pares van tenir fills. El mateix ADN ha creat a les dues criatures".

Les parelles de bessons idèntics formen el que es coneix com a matrimonis quaternaris, és a dir, tot i que els fills d'aquestes parelles són legalment cosins, els seus pares els tracten com a germans genètics.